Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Căutați cadoul potrivit de Valentine’s Day? Salonul Industriei Ușoare își deschide porțile pentru a vă veni în ajutor!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Salonul Industriei Ușoare își deschide porțile pentru marele public, chiar înainte de Valentine’s Day.

Ediția de primăvară a Salonului Industriei Ușoara inaugurează calendarul expozițional al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pentru anul în curs.

Astfel, în perioada 12 - 16 februarie, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește o nouă ediție a evenimentului devenit tradițional în rândul expozițiilor de profil din vestul țării, o gală a tendințelor modei în sezonul iarnă-primăvară 2020. 

Peste 65 de firme din întreaga țară, producători și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made, dulciuri etc. 

De Valentine’s Day, Salonul Industriei Ușoare oferă vizitatorilor ocazia de a alege cele mai frumoase și speciale cadouri pentru cei dragi.

Ca la toate edițiile anterioare, Târgul de Produse Tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de sezon. 

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 - 20.00, iar duminică între orele 10.00 - 18.00.

ntrarea este liberă.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login