Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Blănuri la preț redus, la expoziția deschisă la CRAFT!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Toamna își intră în drepturi, iar garderoba trebuie înnoită cu haine noi. 

E timpul să vă gândiți deja la sezonul rece și să prindeți ultimele promoții la produsele din blană naturală. 

Luni, 9 septembrie 2019, ora 14.00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș (parter), se va deschide expoziția permanentă cu vânzare, acolo unde firma producătoare de haine de blană naturală va expune noua colecție. 

În ziua deschiderii, toate produsele vor beneficia de o reducere de 25% din prețul de vară.

O haină de blană este piesa de rezistență din garderoba unei femei, fiind o investiție pentru întreaga viață, tocmai de aceea ne-am gândit ca acum, înainte de începerea sezonului să oferim reduceri pentru doamnele care își doresc să facă o astfel de achiziție”, au declarat reprezentanții firmei producătoare. 

Expoziția va fi deschisă publicului larg zilnic de luni până vineri, de la orele 9 pâna la 17. Totodată, va fi deschisă și în perioada în care vor fi organizate târguri sau alte expoziții, chiar dacă au loc sâmbăta și duminica.

                 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login