Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Austriecii învață agricultorii din Timiș cum să-și monitorizeze recoltele prin satelit

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Eveniment important pentru agricultorii din județ! CCIAT în parteneriat cu ECOPLUS International România - Agenție Economică a Landului Austria Inferioară lansează un parteneriat de afaceri inedit.

La eveniment participă unele dintre cele mai importante companii din domeniul agriculturii din Austria.
 
Evenimentul intitulat Precize Farming, își propune să ofere o perspectivă clară asupra celor mai noi tehnologii agricole, delegația austriacă formată din 13 companii fiind puternic interesată de oportunitățile de investiție în România. Astfel, Franz Handler reprezentant al Institutului de Cercetare Josephinum din Austria va prezenta conceptul inovator de precize farming, ce implică monitorizarea prin satelit a recoltelor.
 
Prezentarea va fi urmată de discuții bilaterale între firmele implicate, scopul întâlnirilor fiind acela de a oferi o perspectivă clară asupra noilor tehnologii din domeniul agriculturii, cu accent pe găsirea partenerilor de afaceri potriviți.
 
Evenimentul va avea loc vineri, 11 noiembrie, începând cu ora 9:00 în Sala Timiș a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timiș (Bdul. Eroilor de la Tisa nr. 22) Participarea este GRATUITĂ pe baza invitaţiei.

Ultima modificare Luni, 14 Noiembrie 2016 13:29

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login