Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Aniversare la terminalul DHL de la Aeroportul Internațional “Traian Vuia” Timișoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel mai modern centru logistic al DHL din România a împlinit un an de zile!

Vorbim despre terminalul din incinta Aeroportului Internațional “Traian Vuia” din Timișoara, care a dus la creșterea traficului de mărfuri de aici cu peste 50%.

Anul trecut cei de la DHL au renunțat la sediul operațional de la Arad, și s-au mutat la Timișoara într-un terminal de 2.000 de metri pătrați. Acesta este dotat cu 16 porți de încărcare și descărcare și un sistem de sortare avansat, care permite preluarea coletelor direct de pe banda de sortare și urcarea lor în mașinile curierilor.

Este un sediu modern, dotat la standardele internaționale de calitate DHL. Azi inaugurăm exact un an de la deschidere. În acest an am reușit să creștem volumele care intră și ies cu mai mult de 20%. În același timp volumele de marfă tranzitate prin AIT au crescut cu mai mult de 55%. Această investiție care a totalizat aproape 1,5 milioane euro a fost realizată datorită volumelor pe care o anticipam la acel moment. DHL Timișoara operează un zbor pe zi, de la Budapesta până la Timișoara și înapoi. Aterizarea are loc în jurul orei 10 și decolarea cu exportul care trebuie integrat în rețeaua DHL se întâmplă în jurul orei 20, de cinci ori pe săptămână, de luni până vineri”, spune Luigi Vendrami, director operațiunea DHL România.


DHL activează pe piața din România de 25 de ani, timp în care a deschis aproape 50 de locații în marile orașe. DHL are în România aproape 500 de angajaţi, operează cu trei aeronave și deţine o flotă de peste 200 de maşini.

Ultima modificare Vineri, 09 Decembrie 2016 17:23

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login