Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ambasadorul Canadei în România: Județul Timiș este foarte atractiv pentru investitorii canadieni!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ambasadorul Canadei în România, E.S. Kevin Hamilton s-a întâlnit în această dimineață cu reprezentanții Camerei de Comerț din Timiș.

Scopul principal al întrevederii a fost acela de a identifica oportunitățile de colaborare și de afaceri bilaterale. În acest sens reprezentanții CCIAT au stabilit și un program de lucru comun pentru atragerea unor investitori canadieni în zonă. În momentul de față în județul Timiș sunt doar 47 de firme canadiene, însă sunt premise ca numărul acestora va crește în următorii ani.

Este o plăcere să fiu în Timișoara și aici la Camera de Comerț. Misiunea mea ca ambasador este să identific oportunități de investiții pentru Canada în România, iar județul Timiș, pot să vă spun că este foarte atractiv pentru investitorii canadieni și mă aflu aici pentru a obține mai multe informații despre oportunitățile de investiție”, a declarat ambasadorul Canadei în România, E.S. Kevin Hamilton.

Ne bucurăm că astăzi e alături de noi domnul ambasador al Canadei, E.S. Kevin Hamilton, dar din păcate, în Timiș, numărul firmelor cu investiție canadiană este mic, și anume 47. Am avut o întâlnire beneficiă pentru județul Timiș cu domnul ambasador și am propus un program de lucru pentru ca numărul investiților canadiene să crească, deja avem promisiunea că o firmă destul de puternică se va îndrepta spre județul nostru să investească. Suntem mulțumiți că am avut parte de o deschidere pentru a colabora privind misiunile economice și facilitarea întâlnirilor între oamenii de afaceri din Canada și România, însă nu am pus la punct detaliile, dar cu siguranță vor fi astfel de întâlniri”, a spus Florica Chiriță, președintele executiv al CCIAT, la finalul întâlnirii.

Deocamdată nu a fost stabilit un calendar de lucru, însă cu singuranță, spun reprezentanții CCIAT, că anul viitor cel târziu va avea loc o primă întâlnire între oamenii de afaceri canadieni și români.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login