Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ai chef să îţi schimbi garderoba şi vrei cele mai mici preţuri? Nimic mai simplu: se deschide Salonul Industriei Uşoare, ediția de iarnă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CCIAT pregătește Salonul Industriei Ușoare, ediția de iarnă!

 Având în vedere succesul de care se bucură SALONUL INDUSTRIEI UȘOARE în rândul publicului timișorean dar și la solicitarea expozanților tradiționali, în cursul acestui an a fost programată organizarea a 6 ediții.  

CITEȘTE ȘI: Marşul lampioanelor! Copiii de la cea mai veselă grădiniţă şi şcoală din Timişoara au marcat cum se cuvine, sărbătoarea Sfântului Martin

Astfel, în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie se desfășoară ediția de iarnă a   Salonului Industriei Ușoare, manifestare care încheie calendarul expozițional al CCIA Timiș pentru anul 2019.  

Timp de cinci zile, peste 60 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor oferi publicului larg o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, articole din piele și blană, accesorii și bijuterii, cosmetice, decorațiuni și aranjamente specifice sărbătorilor de iarnă – toate la prețuri accesibile pentru toate categoriile de cumpărători”, transmit organizatorii. 

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat Târgul cu produse tradiţionale de sezon, cu dulciuri de casă, produse naturiste, miere de albine, produse de carmangerie, articole de artizanat, altele.

CITEȘTE ȘI: [Video] Traficanți de droguri care vindeau stupefiante elevilor, săltați de mascați!

Program de vizitare este de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 - 20.00 și duminică, între 10.00 - 18.00. 

Intrarea este liberă.

Ultima modificare Vineri, 15 Noiembrie 2019 11:48

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login