Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Agenții economici, informați despre responsabilitățile în domeniul protecției mediului și a gestionării deșeurilor!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CCIA Timiș organizează un nou seminar de informare a agenților economici din județ.

Este vorba despre semniarul pe aspecte de mediu care se desfășoară sub genericul ”Aspecte privind responsabilitățile agenților economici în domeniul protecției mediului și a gestionării deșeurilor”.

CITEȘTE ȘI: Retim a demarat o nouă campanie colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase în zona 0!

Organizat în parteneriat cu Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, seminarul are loc vineri, 8 februarie 2019, cu începere de la ora 10.00, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timiș din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Seminarul va fi susținut de Lavinia Alina Călușeru, comisar șef al Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatul Județean Timiș și Teodora Țoia, comisar în cadrul aceleiași instituții.

Seminarul se va desfăşura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări– răspunsuri, fiind recomandată şi încurajată, în orice moment, intervenţia participanţilor şi discuţiile libere.

Participarea membrilor CCIA Timiș este gratuită pentru firmele membre, însă cele ne-membre trebuie să plătească o taxă de participare de 100 lei + TVA/pers. 

CITEȘTE ȘI: Criminala de la Medicină, mai aproape de libertate! Recursul compensatoriu îi diminuează pedeapsa cu mai bine de un an 

În cursul anului trecut, CCIA Timiș a organizat în cadrul  programului de informare și instruire a firmelor cu privire la reglementări europene și naţionale, în colaborare cu instituții ale administrației publice centrale și locale, firme de consultanță, ONG-uri, alte entități, un număr de 20 seminarii tematice, la care au participat peste 1500 agenți economici.

Ultima modificare Joi, 07 Februarie 2019 15:29

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login