Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

A început numărătoarea inversă! Expo Mobila Timişoara 2019 se pregăteşte de o nouă ediţie!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pregătirile pentru cel mai aşteptat eveniment al toamnei, în materie de mobilier şi amenajări interioare, sunt pe ultima sută de metri.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează, în perioada 31 octombrie - 3 noiembrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, cea de-a V-a ediție a expoziţiei naţionale “EXPOMOBILA TIMIȘOARA”.

CITEŞTE ŞI: Anunţ de interes public! Se pot închiria spaţii publicitare în parcarea Aeroportului Internaţional Timişoara!

EXPOMOBILA TIMIȘOARA reunește 30 de expozanţi, producători români, care vor aduce la târg piese deosebite de mobilier şi accesorii. Pe toată durata expoziției, prețurile vor fi extrem de atractive, potrivite pentru orice buget.

În cadrul expoziţiei de mobilă, vor putea fi admirate şi achiziţionate: bucătării, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie.

Expoziţia cu vânzare se adresează în special consumatorului final, publicului vizitator.

Sunt mai multe motivele care să trezească interesul publicului pentru acest eveniment, şi anume:

- Mobila românească este apreciată şi dincolo de graniţele ţării, iar la EXPOMOBILA, vizitatorii vor avea şansa de a o regăsi la preţuri de producător;

-  Zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele și design, pentru toate gusturile;

- Fiecare expozant va prezenta cele mai interesante, utile și, totodată, îndrăznețe  modele din producţia proprie;

-  Gamă variată de mobilier pentru apartament, garsonieră sau casă la curte: dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, bucatării, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii, scaune, mobilier de grădină;

- Mobilier pentru toate bugetele: EXPOMOBILA a fost gandită ca un eveniment exclusiv pentru publicul larg, unde oricine poate găsi piese de mobilier și accesorii pentru casă, oricare ar fi bugetul alocat;
- Consiliere gratuită în materie de design de interior: în cadrul EXPOMOBILA vizitatorii vor avea parte nu numai de produsul final, dar și de consiliere în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier;

- Achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale: la EXPOMOBILA, vizitatorii  vor putea  achiziționa pe loc produsele, iar în cazul pieselor de mari dimensiuni, pot fi lansate comenzi la prețuri speciale.

CITEŞTE ŞI: Elicopterul SMURD intervine la un accident grav! O maşină s-a izbit violent de un tir!

Expoziția se deschide pentru public joi, 31 octombrie, ora 10:00.

Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00.

Intrarea este liberă.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login