Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Încep înscrierile pentru competiția internațională ClimateLaunchpad 2021, cea mai mare competiție de idei inovatoare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CCIAT invită potențialii candidați să aplice cu idei inovatoare pentru un loc în marea finală a competiției globale ClimateLaunchpad, cea mai mare competiție de idei inovatoare “prietenoase cu mediul”.

CITEȘTE ȘI: Încă 16 paturi ATI pentru bolnavii de coronavirus, la Timișoara: 10 la Spitalul de Campanie și 6 la Spitalul Municipal

Misiunea competiției este aceea de a dezvolta potențialul de tehnologii și soluții inovatoare și de a crea oportunități pentru inovatori în vederea atenuării efectelor schimbărilor climatice.

ClimateLaunchpad este un program european de pre-accelerare pentru idei inovatoare “prietenoase cu mediul”, cu o componentă de antreprenoriat, conceput pentru a susține  inovațiile care conduc la un viitor cu emisii scăzute de dioxid de carbon. Cele mai bune idei vor fi selectate, iar echipele vor participa la un bootcamp intensiv susținut de lectori internaționali, în cadrul căruia vor avea posibilitatea de a-și valida ideea, vor urma cursuri de instruire, coaching (tehnici de pitching, business canvas etc.), networking. Vor fi organizate, în mediul virtual, competiții naționale, finale regionale și Marea Finală Globală, unde ideile vor fi evaluate de către un juriu internațional format din experți în domeniu, oferind echipelor vizibilitate în fața viitorilor clienți și potențialilor investitori.

CITEȘTE ȘI: Explozie de noi cazuri COVID, la Timişoara! Rata de infectare a ajuns la 8,15

Aplicația  este  deschisă, iar termenul limită de înregistrare este 30 aprilie 2021.Detalii despre posibilitatea de acces la program și înscrieri: www.climatelaunchpad.org

Ultima modificare Vineri, 19 Martie 2021 09:57

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login