Skip to main content

Dispariţie misterioasă! Un bărbat transportat cu ambulanţa la spital, este de negăsit de 10 zile

Familia unui bărbat de 42 de ani trece prin momente cumplite, pentru că, de aproape două săptămâni, nu mai ştie nimic de el.

Valer Dănuţ Rad, din judeţul Sibiu, a mers în vizită la un prieten din Deva.

CITEŞTE ŞI: Noi serii de cursuri de formare profesională, organizate de Camera de Comerț din Timiș! Vezi aici despre ce este vorba

În seara zilei de 4 ianuarie, s-a simţit rău, iar amicul lui a sunat la 112 şi a cerut ajutor medical.

Bărbatul a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe, de unde a plecat în jurul orei 6:00 dimineaţa, fără a anunţa pe nimeni.

Din acel moment, Valer Rad nu a mai fost văzut de nimeni.

“În contextul activităților desfășurate în scopul depistării bărbatului, au fost efectuate verificări  la adresa de domiciliu a acestuia, în municipiul Mediaș, unde nu a fost identificată nicio persoană (imobilul nu este locuit).

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au efectuat activităţi investigative şi de căutare, în scopul depistării bărbatului, cu privire la care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale (recent, mama bărbatului şi-a dat acordul pentru mediatizarea cazului)”, transmite IPJ Hunedoara.

CITEȘTE ȘI: 95% din personalul Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara, vaccinat! Este unitatea sanitară cu cel mai mare procent de angajați imunizaţi

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.
La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.