Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ziua Culturii Naţionale, marcată în 15 ianuarie la Muzeul Satului Bănăţean Timişoara!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ziua Culturii Naţionale va fi marcată sâmbătă la Timişoara, la Muzeul Satului Bănăţean.

De la ora 12.00 în holul bibliotecii cu expoziții vor avea loc lansări de carte si momente muzicale! Mai exact, vor fi trei expoziții foto: ”Anotimpurile Satului Românesc”, apoi ”Al cincilea anotimp - iarna în timp de pandemie de păpădie” și ”Bănățenii de altădată” - fotografii rarisime cu bunicii și străbunicii noștri în port popular original și originar pe zone etnografice. 

"Pe marginea subiectelor amintite vom avea adevărate mini conferințe - vor vorbi, pe lângă organizatorii expozițiilor (Maria Hadiji, Borco Ilin și Marius Matei) invitații de vază din domeniul etnografiei, artei fotografice și muzicale: Camelia Burghele, Beatrix Leila Imre și Cristian Graure. De asemenea, vom fi cu toate cărțile pe masă, adică vom avea un stand cu publicațiile noastre importante - anuare, albume de fotografie și studii", transmit reprezentanţii Muzeului.

Acesta este primul eveniment din 2022, organizat de Muzeul Satului Bănăţean Timişoara. 

Ultima modificare Vineri, 14 Ianuarie 2022 10:33

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login