Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ultima oră! Teatrul Naţional din Timişoara iese din impas! Cum s-a rezolvat problema lipsei de bani?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Artiştii de la Teatrul Naţional din Timişoara s-au văzut nevoiţi să renunţe la o deplasare la Chişinău, pentru că nu au primit bani de transport.

CITEŞTE ŞI: Şi-au transformat casa în atelier de produs droguri! Cum au fost surprinşi trei bărbaţi, de către poliţişti?

Acolo urmau să pună în scenă, în faţa unui public numeros, care îşi cumpărase deja bilete, piesele “Proştii sub clar de lună” de Teodor Mazilu şi “Pe mâine” de Mihaela Iancu.

Ambele reprezentaţii erau programate pentru acest weekend, în cadrul Reuniunii Teatrelor Naţionale Româneşti.

“Naționalul timișorean nu a primit finanțarea pentru transportul trupei și al decorurilor, ceea ce face imposibilă deplasarea. La nivel simbolic, absența Teatrului Național din Timișoara la Reuniunea Teatrelor Naționale, datorată nefinanțării transportului și diurnelor, proiectează o imagine în culori dezarmant de sumbre în ceea ce privește planificarea și interesul real și asumat acordate culturii în momentul istoric al sărbătoririi Anului Centenar”, anunţau în această dimineaţă reprezentanţii Teatrului Naţional din Timişoara.

CITEŞTE ŞI: PSD dăunează grav sănătății

În urmă cu puţin timp, artiştii au primit o veste bună: deplasarea se va face, iar ei îşi vor putea da viaţă personajelor.

Au primit banii necesari, de la Ministerul Culturii, astfel că duminică, de la ora 17:00, respectiv de la ora 19:00, vor urca pe scena Teatrului din Chişinău.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login