Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

TNTm prezintă Cercurile încrederii de Radu Popescu, de Ziua Mondială a Artei!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Teatrul Național din Timișoara marcheză Ziua Mondială a Artei cu un spectacol apreciat de public.

Spectacolul care definește întru totul modul în care teatrul funcționează ca un catalizator al rețelei emoționale și intelectuale care alcătuiește societatea și, în realitate, pe fiecare dintre noi.

Ca atare, joi, 15 aprilie, ora 19, Teatrul Național va transmite în direct din Sala 2 spectacolul Cercurile încrederii de Radu Popescu, în regia Mihaelei Lichiardopol, pe canalul său Youtube și pe site-ul www.tntimisoara.com.

Spectacolul are la bază la textul câștigător al Concursului Național de Dramaturgie, un proiect al Teatrului Național care, la rândul său, își propune să contureze un traseu dramaturgic definibil în realitatea românească și în coordonatele specifice pe care le oferă comunicarea dramaturg – regizor – actor.

Cercurile încrederii este un spectacol despre maturizare – nu doar a personajelor, cinci liceeni dintr-o trupă de teatru școlar, puși în fața unor alegeri pe care nu sunt pregătiți să le facă – ci despre procesul de maturizare pe care ar trebui să-l traverseze o întreagă societate prea puțin atentă la nevoile noii generaţii.

Distribuția spectacolului îi reunește pe actorii Laura Avarvari, Daniela Bostan, Roberta Popa, Ana Maria Cojocaru, Paula Maria Frunzetti, Cristian Szekeres, Costa Tovarnisky și Victor Manovici.

Decorul și costumele sunt semnate de scenografa Geta Medinski, iar muzica originală îi aparține lui Gabriel Almași.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login