Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

O zi altfel, la Muzeul Satului Bănățean! Timișorenii și nu numai, invitați la o Șezătoare populară și un Cenaclu literar

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă, Muzeul Satului Bănățean din Timișoara găzduiește două evenimente inedite.

Va avea loc o șezătoare populară și un cenaclu literar. Astfel, timișorenii și nu numai sunt invitați la Muzeu, sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 11.00, pentru a petrece câteva ore altfel.

Șezătoarea populară și Cenaclul literar „Tinere Condeie” vor avea loc în Sala de Conferințe a Muzeului. Totodată, sub genericul „Luna Decembrie, o sărbătoare a bucuriei” participanții vor deşira poveşti, legate de acest eveniment, vor cânta colinzi şi vor recita poezii.

Deși e abia luna decembrie, și Crăciunul se apropie, reprezentanții Muzeul Satului Bănățean din Timișoara nu neglijează nici celelalte proiecte importante, cum ar fi ”Mărţişor peste Banat”. Astfel va fi monitorizată realizarea ghemelor de şnur în anul care s-a scurs, precum şi continuarea meşteşugului pentru anul 2020, când va avea loc măsurarea firului de mărţişor în kilometri.

Organizatorul acestor evenimente este muzeograful Maria Mândroane.

Ultima modificare Miercuri, 04 Decembrie 2019 17:39

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login