Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

ExpoMobila Timişoara – o expoziţie a rafinamentului şi bunului gust!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mobilier de calitate la preţuri de producător! Asta promit reprezentanţii Camerei de Comerţ  Timiş, care organizează cea de-a doua ediție a expoziţiei naţionale de mobilă EXPOMOBILA Timişoara!

Evenimentul va avea loc în perioada 3 - 6 noiembrie 2016, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT. Expoziţia reunește 30 de expozanţi, producători români, care vor prezenta piese deosebite de mobilier şi accesorii, la preţuri unice doar pe durata evenimentului.

Peste două zile se deschide ediţia de toamnă a ExpoMobila Timişoara, care şi anul acesta reuneşte 30 de expozanţi din întreaga ţară, care în marea lor majoritate sunt producători. Putem să găsim aici toate stilurile de mobilier, de la mobilierul classic la mobilierul modern, de la mobilierul din lemn masiv care rămâne şi anul acesta vedeta expoziţiei, la  mobilierul în combinaţii lemn, sticlă şi piele. Expoziţia de anul acesta este o expoziţie a refinamentului şi bunului gust, având în vedere piesele de mobilier expuse cu această ocazie publicul vizitator va avea posibilitatea nu numai să admire dar şi să achiziţioneze pe loc cele mai noi şi moderne piese de mobilier, în sensul că vom găsi de la dormitoare, la bucătării, la sufragerii, la holuri, canapele, mese, decoraţiuni şi câteva firme de amenjări interioare. O noutate în cadrul evenimentului din acest an o constituie şi prezenţa mai multor firme ce vor expune şi vor vinde piese de mobilier antic, dar şi antichisat, alături de foarte multe decoraţiuni antice”, spune Roxana Bonchiş, organizatorul expoziţiei. 

Vor putea fi admirate şi achiziţionate o gamă largă de articole. Indiferent că este vorba de mobilier pentru apartament, garsonieră sau casă, vizitatorii vor avea de unde alege.  Mobilier clasic și modern - dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, bucătării, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii sau scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie. Ca noutate la această ediţie a ExpoMobila, vor fi expuse piese de mobilier și decorațiuni antice și antichizate.

Expoziţia cu vânzare se adresează în special consumatorului final, publicului vizitator. Intrarea este liberă, iar programul de vizitare este între 03 şi 06 noiembrie, zilnic între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, 6 noiembrie, între orele 10.00 şi 18.00.

 

Ultima modificare Marți, 01 Noiembrie 2016 13:44

Galerie de imagini

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login