Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

O istorie romanțată a uneia dintre cele mai frumoase povești din fotbalul românesc

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un secol de momente de glorie dar şi tristeţe, în imagini şi obiecte. Asta îşi propun organizatorii unei expoziţii aniversare, la Muzeul Naţional din Timişoara.

„Politehnica Centenar. O istorie romanțată a uneia dintre cele mai frumoase povești din fotbalul românesc” este organizată de Muzeul Național al Banatului în parteneriat cu Asociația Suporterilor Timișoreni „Druckeria” și cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și al Universității Politehnica Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Continuă lucrările de dezinsecție la Timișoara, atât la sol, cât și pe cale aeriană! Vor dura aproape toată luna

Deschiderea expoziţiei va avea loc joi, 10 iunie 2021, ora 19:21, în mansarda B2 a Bastionului Maria Theresia, la deschiderea expoziției

Vor lua cuvântul: Claudiu Ilaș, manager MNaB, prof.univ.dr.ing. Viorel-Aurel Șerban, președinte Politehnica Timișoara și Sebastian Novović, președinte AST Druckeria, moderator: Octavian Stăncioiu.

Povestea celor o sută de ani, atât momentele de apogeu, cât şi cele de tristeţe, va fi cuprinsă în imagini şi obiecte de colecţie istorice.

La eveniment vor fi prezente de asemenea mai multe glorii din generaţii diferite ale clubului.

Participarea la vernisaj se va realiza în limita locurilor disponibile, iar vizitarea expoziției se va realiza cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului (Covid 19).

Expoziţia va fi deschisă la Bastionul Maria Theresia, str. Martin Luther nr. 4, în perioada 10 iunie – 4 iulie 2021 și poate fi vizitată de marți până duminică, între orele 10:00 – 18:00.

Intrarea este gratuită pentru elevi, studenți și pensionari, pentru celelalte categorii, iar biletul de intrare este 15 lei.

CITEŞTE ŞI: Ambasadoarea Franței în România, Excelența Sa, Laurence Auer, în prelegere la UVT!

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login