Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Se caută oameni din scena cultural-artistică care doresc să-și dezvolte abilitățile manageriale în domeniul organizării de evenimente

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociația Timișoara Capitală Culturală vrea să formeze specialiști în organizarea de evenimente cultural-artistice.

 ”Timișoara 2021” caută 8 candidați activi din scena cultural-artistică care doresc să-și dezvolte abilitățile manageriale în domeniul organizării de evenimente culturale, într-un efort comun de realizare a unei rețele suport pentru viitoarele Capitale Europeane ale Culturii.

Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană, în cooperare cu Rijeka 2020 și Novi Sad 2021 , împreună cu partenerii asociați Matera 2019, Пловдив 2019 / Plovdiv 2019 și Eleusis 2021- Capitale Europene ale Culturii- anunță lansarea Apelului Public pentru proiectul educațional 'Lab for European Project Making'.

CITEȘTE ȘI: Traficul aerian, în continuă creștere! Aeroportul din Timișoara a înregistrat cifre record

Acest proiect, structurat pe domenii precum: Public, Producție și Program cultural, va dezvolta și consolida abilitățile în domeniul managementului cultural internațional, oferind șansa atât profesioniștilor cât și celor care doresc să dobândească aptitudini manageriale în domeniul cultural-creativ, de a învăța din exemplele internaționale de bună practică, cu ajutorul și sub îndrumarea unor experți de renume la nivel European.

Obiectivul principal al proiectului este de a spori capacitatea viitoarelor Capitale Culturale, atât la nivel local, cât și transnațional, de a concepe, finanța și implementa proiecte culturale europene la scară largă.  

Atelierele de lucru și seminariile din cadrul proiectului 'Lab for European Project Making' se vor desfășura în următoarele perioade:

 • Timișoara: 9-17 decembrie 2017;
 • Novi Sad: 14-22 aprilie 2018;
 • Rijeka: 30 iunie-8 iulie 2018.

În urma apelului deschis, Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană va selecta 8 (opt) persoane, care vor reprezenta Timișoara, cu condiția îndeplinirii următoarelor criterii:

 •   reședință permanentă în Timișoara și/ sau localitățile, județele și regiunile învecinate;
 •   experiență de lucru de 2 ani în sectorul cultural (producție, ONG cultural, experiență de leadership cultural în Timișoara)
 •   cunoașterea limbii engleze (nivel avansat);
 •   experiență în domeniul rețelelor internaționale și al schimburilor culturale;
 •   interes deosebit pentru colaborarea culturală internațională și dorința de dezvoltare profesională într-un context de lucru global;
 •     pasionat/ă de subiecte de interes general din sfera culturală cunoaște sensibilitățile interculturale locală

Cei interesați își pot depune dosarul de înscriere până în data de 15 august 2017, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ultima modificare Vineri, 07 Iulie 2017 16:55

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login