Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ilegalități în evaluarea organizată de Fritz, în cazul lui Ioan Gârboni! Cum vrea primarul să scape de directorul Filarmonicii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mandatul lui Ioan Gârboni, în fruntea Filarmonicii Timișoara, a ajuns la final, astfel că și-a depus raportul de activitate la Primărie, pentru evaluare.

Fritz a constituit comisia de analiză, formată din doi specialiști, directori de instituții de cultură, și un politruc, care în viața de zi e medic veterinar.

Emoke Kovacs, directorul Filarmonicii Satu Mare, Ioan Dimitriu, directorul Filarmonicii Brașov și Răzvan Stana, consilier local.

CITEȘTE ȘI: Consiliul Județean Timiș caută soluții pentru relansarea HORECA! CJT a adus la aceeași masă, școlile specializate și mediul economic

Acesta din urmă a devenit cunoscut după ce a inițiat, alături de Rodica Militaru, proiectul privind sancționarea celor care hrănesc porumbeii și pisicile de pe domeniul public.

Stana este cel care i-a acordat cele mai mici note, lui Gârboni.

La evaluarea proiectului de management, cei doi specialiști l-au punctat pe directorul Filarmonicii cu 8,60, respectiv 8,50, iar Stana, cu 8,10.

La proba interviului, diferența a fost mult mai mare: Gârboni a primit nota 9,40 de la Emoke Kovacs și 9,50 de la Ioan Dimitriu.

Consilierul local i-a acordat tot 8,10, ca la proba anterioară.

Astfel, Gârboni a obținut nota finală 8,70, ceea ce înseamnă că pierde șansa de a mai conduce Filarmonica.

CITEȘTE ȘI: Horia Colibăşanu, surprins de avalanşă! În ce stare este alpinistul timişorean?

Conform Regulamentului Primăriei, la final de mandat, nota trebuie să fie minim 9, pentru ca directorul să poată depune un nou proiect de management.

Directorul Filarmonicii reclamă însă grave încălcări ale legii în organizarea evaluării.

În primul rând nu a fost anunțat Consiliul Local, despre această evaluare, or Filarmonica e în subordinea lui. Din punct de vedere organizatoric, pot să spun că perioada pentru rezolvarea contestației a fost în zilele de Paște, prelungită, ulterior. Nu am primit concluziile raportului de evaluare, la timp și multe altele”, a spus Ioan Gârboni. 

Într-un final, directorul Filarmonicii a reușit să conteste toate aceste aspecte, dar rezultatul a fost același.

Acum, Gârboni ia în calcul  să se adreseze instanțelor de judecată, pentru a-și face dreptate.

 

Ultima modificare Luni, 10 Mai 2021 17:06

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login