Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Expoziţie de pictură şi lansarea unui volum de poezii, la Muzeul Naţional al Banatului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dublu eveniment la Muzeul Naţional al Banatului!

Mâine, 9 decembrie 2016, începând cu ora 18.00, va avea loc vernisajul expoziției de pictură ORIGINI și lansarea volumului de poezie SCARĂ DE IRIȘI, ambele semnate de Lelia Floarea Brînda.

“Confruntat cu o lume tot mai pragmatică și axată pe materie, omul modern are nevoie mai mult ca niciodată de repere. În drumul meu, am descoperit că întoarcerea la origini - la casa sufletului, la rădăcini, la casa părintească îmi oferă păstrarea echilibrului interior, puterea de a merge înainte și îmbrățișa viața așa cum este. Acest reper este sursa mea de inspirație și bucuria pe care o simt în momentul creației dorind să o pot transmite și privitorului” precizează autoarea.

Evenimentul va fi prezentat de criticul de artă Gabriel Kelemen, lector universitar doctor al Facultății de Arte și Design din cadrul Universității de Vest Timișoara.

Expoziţia va fi deschisă publicului în perioada 9 decembrie 2016 – 6 ianuarie 2017 şi poate fi vizitată de marți până duminică, în intervalul orar 10.00 – 18.00, la Muzeul Național al Banatului, Bastionul Theresia, strada Martin Luther nr. 4.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login