Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

”Și caii se împușcă, nu-i așa?”, premiera Teatrului Național Timișoara, la început de an!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Teatrul Național din Timișoara, 2020 aduce publicului reprezentația celei mai recente producții a instituției.

”Și caii se împușcă, nu-i așa?” este spectacolul cu un scenariu de Mihaela Lichiardopol, după romanul lui Horace McCoy. 

CITEȘTE ȘI: Polițiștii, în alertă, după ce o adolescentă a fugit dintr-un centru de plasament, sărind pe geam

Premiera are loc joi, 9 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala 2.

Și caii se împușcă, nu-i așa? este o reflecție matură și sensibilă asupra unei lumi pe care, la începutul secolului XX, Charlie Chaplin o ilustra comic și amar, deopotrivă, în filmul Modern Times. Triste povești despre o Ea și un El cu emoțiile și reflexele tocite într-un maraton de dans, ”Și caii se împușcă, nu-i așa?” a cunoscut celebritatea după ecranizarea cu Jane Fonda și Michael Sarrazin în rolurile principale.De o actualitate zguduitoare, spectracolul este o poveste a întâlnirii omului cu sine și cu celălalt în momentele de alienare, o poveste despre definirea constantă a granițelor umanului. 

Regia spectacolului îi aparține Mihaelei Lichiardopol, scenografia este semnată de Geta Medinski, iar coregrafia - de Baczó Tünde; light designul fiind conceput de Florian Putere.

Distribuția spectacolului îi reunește pe actorii Cătălin Ursu, Alina Ilea, Bogdan Spiridon, Ana Maria Cojocaru, Ionuț Iova, Iuliana Crăescu, Constantin Tovarnițchi, Roberta Popa Ionescu, Cristian Szekeres, Luminița Tulgara, Raul Lăzărescu, Daniela Bostan, Alexandru Pîntea, Laura Avarvari, Alecu Reus, Mălina Petre, Ana Maria Pandele Andone și Flavius Retea. 

CITEȘTE ȘI: Impact violent! Patru persoane, implicate într-un accident grav, petrecut la intrarea în Timişoara

Biletele pot fi achiziționate de la agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, Parcul Civic), de marți până duminică, între orele 11-19 sau online, pe www.tntimisoara.com.

Ultima modificare Miercuri, 08 Ianuarie 2020 13:42

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login