Skip to main content

Captură impresionantă făcută de polițiștii din vestul țării! Aproape 150.000 de țigarete confiscate

Un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă cu ţigări, după ce a fost prins în flagrant de către polițiști.

Bărbatul a fost oprit în trafic, pe DN 75, în localitatea Câmpani, județul Bihor. După ce l-au legitimat, poliţiştii l-au identificat pe şofer. Acesta are 31 de ani şi este din comuna Albac, județul Alba.

După ce au verificat şi mijlocul de transport, oamenii legii au găsit în bena autoutilitarei, 10 colete înfoliate, ascunse în spatele unor lăzi de plastic goale. Când au deschis pachetele, poliţiştii au descoperit 149.900 de țigarete, adică 7.495 de pachete, care nu erau timbrate.

Polițiștii au deschis un dosar penal, iar ulterior, bărbatul de 31 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de poliție Județean Bihor, pentru contrabandă în varianta asimilată.

De asemenea, astăzi, individul va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru adoptarea măsurilor necesare.

Totodată, cele 149.900 de țigarete nemarcate, un telefon, 90 lei, precum și camioneta folosită de individ pentru a face contrabandă, au fost confiscate de polițiști.

Prejudiciul total, cauzat statului, este de peste 150.000 de lei.

Acum, oamenii legii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.