Atenție, șoferi! Se închide traficul rutier pe strada 1 Decembrie, începând de mâine timp de două săptămâni!

Municipalitatea anunță închiderea traficului rutier pe strada 1 Decembrie 1918 din Timișoara, pe tronsonul cuprins între  străzile Ghirlandei și Cluj! Restricțiile intră în vigoare de mâine, 2 mai, ora 9.00 și sunt valabile până în data de 16 mai, de luni până vineri. Aici se vor face lucrări de reparații cu mixtură asfaltică la linia cale, respectiv  închiderea totală a circulației, inclusiv  linia cale tramvai, în perioadele  7-8 mai și 14-15 mai.

De asemenea,  se va restricționa traficul rutier în zona intersecției strada Cluj cu strada 1 Decembrie 1918 și strada Arieș, prin închiderea benzilor 1 și 2 de circulație de pe străzile Cluj și Arieș pe un tronson de aproximativ 20 m, în zilele de 7, 8, 15 și 15 mai, în vederea executării lucrărilor de așternere a covorului asfaltic, precum și a masticului bituminos la linia cale tramvai.

De asemenea, va fi deviat și traseul mijloacelor de transport în comun care circula prin zonă.

Șoferilor le este recomandat să evite pe cât posibil zona de lucrări și să folosească rutele alternative pentru a evita blocajele în trafic.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.