Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Project COFUND-MANUNET III - KBS - Weld

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Sudură şi Încercări de Materiale – ISIM Timişoara anunţă organizarea workshop-ului de lansare a proiectului:

           “Knowledge-based System for Welded Structures and Technologies”

Acronym KBS, derulat în acdrul programului COFUND MANUNET III.

Evenimentul va avea loc în data de 31.05.2018, ora 10:00, în sala de Conferinţe a hotelului Perla, Timişoara, str. Protopop George Dragomir nr. 7-9.

Participarea la workshop este gratuită.

Informaţii suplimentare privind înscrierea la workshop şi derularea acestuia se pot obţine la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Acest proiect este finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Anunţul reflect doar punctul de vedere al autorului, iar Comisia nu poate fi trasă la răspundere pentru orice utilizare a informaţiilor conţinute în acesta.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login