Skip to main content

Ambulatoriul Spitalului Județean din Timișoara, dotat cu aparatură de ultimă generație! Investiția e de aproape 3 milioane de euro

Pacienții vor avea parte de condiții mai bune și tratament adecvat o dată cu modernizarea Ambulatoriului Spitalului Județean din Timișoara.

Spitalul va primi bani din PNRR pentru dotarea cu aparatură performantă a Ambulatoriului, astfel că la finalizarea investiției va crește calitatea serviciului medical.

Mai precis în cadrul acestui proiect vor fi achiziționate ecografe pentru specialități precum cardiologie, chirurgie vasculară, chirurgie generală și gastroenterologie, mamograf cu termosinteză (aparatură care va restarta programul național de screening în cancerul de sân) și computer tomograf.

Totodată reprezentanții unității medicale anunță ca aici va funcționa și o componentă dedicată exclusiv asistenței medicale pentru studenți și sportivi.

O componentă dedicată exclusiv asistenței medicale pentru studenți și sportivi reface relația medicilor SCJUT cu acest segment de tradiție în medicina timișoreană. Disciplinele sportive vor avea un partener performant în Ambulatoriul de specialitate și prin intermediul echipamentului de testare neuromotor, stație de testare efort și metabolic și unitate pentru ORL”, transmit reprezentanții Spitalului Județean.

Bugetul total atras pentru activitatea Ambulatoriului este de 2.711.910 euro la care se adaugă contribuția Consiliului Județean Timiș, de 1.282.391 lei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.