Alegeri interne în PNL, pentru stabilirea candidaţilor! Nica schimbă modul de desemnare a pretendenţilor la funcţiile publice

Președintele PNL Timiș, Alin Nica, a anunțat astăzi, în cadrul unei ședințe comune cu birourile de conducere PNL Timiș, PNL Timișoara și TNL Timiș, că, pentru alegerile din 2024, va propune o nouă modalitate de stabilire a candidaților: alegeri interne.

Asta înseamnă că cei care îşi doresc să se înscrie în cursa pentru fotoliul de primar al Timişoarei sau de preşedinte CJT trebuie să se bucure, în primul rând de susţinerea colegilor de partid şi apoi de a populaţiei.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Imagini emoţionante din Scoţia, unde lumea îşi ia rămas bun de la Elisabeta a II-a

„M-am gândit să introducem. în premieră în PNL Timiș. alegerile primare. De ce m-am gândit la acest lucru? Simplu. Eu consider că prima condiție pe care trebuie să o îndeplinească orice candidat la o funcție publică este să fie dorit de membrii de partid. De aceea, vă propun să lansăm aceste alegeri primare în primul rând pentru candidatul la Primăria Timișoara. Oricine se poate înscrie în cursă. Candidații își vor face campanie în interiorul partidului și apoi urmează votul membrilor Cel care obține majoritatea de voturi din partea membrilor PNL va fi desemnat candidat la Primăria Timișoara”, a anunțat Alin Nica în cadrul ședinței comune.

Preşedintele PNL Timiş spune că în acest sens va fi elaborat un regulament clar și transparent, astfel încât candidatul la funcţia de primar al Timişoarei să fie cel mai potrivit.

Ulterior lucrurile se vor extinde și pentru consilierii locali, pentru cei județeni, dar şi pentru președintele CJT și pentru parlamentari.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

colterm

Fritz se laudă cu un poiect grandios, pentru care nu are bani şi nici nu a cerut deocamdată

Primarul Timişoarei anunţă, cu surle şi trâmbiţe, Hotărârea pe care consilieri locali au aprobat-o astăzi, pentru cumpărarea unei instalaţii care va eficientiza sistemul centralizat de încălzire.

Accident în apropiere de Timișoara! O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat!

Accident grav în această după amiază, pe DN6, pe raza localității Izvin. O șoferiță a pierdut, într-o curbă, controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Anunţ de ultimă oră! Putin rupe 18% din Ucraina

Live text: În aceste momente, preşedintele Federaţiei Ruse face anunţul privind anexarea celor 4 regiuni ucrainene: Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.