Skip to main content

Alegeri interne în PNL, pentru stabilirea candidaţilor! Nica schimbă modul de desemnare a pretendenţilor la funcţiile publice

Președintele PNL Timiș, Alin Nica, a anunțat astăzi, în cadrul unei ședințe comune cu birourile de conducere PNL Timiș, PNL Timișoara și TNL Timiș, că, pentru alegerile din 2024, va propune o nouă modalitate de stabilire a candidaților: alegeri interne.

Asta înseamnă că cei care îşi doresc să se înscrie în cursa pentru fotoliul de primar al Timişoarei sau de preşedinte CJT trebuie să se bucure, în primul rând de susţinerea colegilor de partid şi apoi de a populaţiei.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Imagini emoţionante din Scoţia, unde lumea îşi ia rămas bun de la Elisabeta a II-a

„M-am gândit să introducem. în premieră în PNL Timiș. alegerile primare. De ce m-am gândit la acest lucru? Simplu. Eu consider că prima condiție pe care trebuie să o îndeplinească orice candidat la o funcție publică este să fie dorit de membrii de partid. De aceea, vă propun să lansăm aceste alegeri primare în primul rând pentru candidatul la Primăria Timișoara. Oricine se poate înscrie în cursă. Candidații își vor face campanie în interiorul partidului și apoi urmează votul membrilor Cel care obține majoritatea de voturi din partea membrilor PNL va fi desemnat candidat la Primăria Timișoara”, a anunțat Alin Nica în cadrul ședinței comune.

Preşedintele PNL Timiş spune că în acest sens va fi elaborat un regulament clar și transparent, astfel încât candidatul la funcţia de primar al Timişoarei să fie cel mai potrivit.

Ulterior lucrurile se vor extinde și pentru consilierii locali, pentru cei județeni, dar şi pentru președintele CJT și pentru parlamentari.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.