Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ziua Pensionarilor are loc și în 2017

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pensionarii vor avea o zi dedicată numai lor și anul acesta! Sărbătoarea inventată anul trecut, în pragul campaniei electorale, de primarul Nicolae Robu va avea loc și în 2017.

Vor continua să se organizeze evenimente și pentru majori, tineri și studenți.

Anul trecut, înainte de campania de la locale, municipalitatea timișoreană decidea să le ofere, fără costuri, an de an câte un spectacol aniversar acestor categorii de persoane. Se pare, însă, că noile evenimente cultural, Ziua Pensionarilor, Ziua Tinerilor, Ziua Majoratului și studenților vor deveni o tradiție.

Vom continua aceste evenimente, ne dorim ca ele să devină o tradiție. Anul trecut a fost foarte bine. Nu a avut succes Ziua Adolescenților căci liceele nu s-au implicat, fiind un an electoral. Și-au închipuit că cineva face propagandă la evenimente. S-a văzut că au fost pur și simplu niște evenimente foarte frumoase, iar Ziua Studenților a fost, de exemplu, un succes excepțional, unde nimeni nu a pomenit de politică, așa cum se va întâmpla și în anii următori”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Ultima modificare Vineri, 13 Ianuarie 2017 15:59

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login