Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Zece obiective importante, în judeţul Timiş! Ce investiţii vrea să demareze Călin Dobra, cu bani de la Banca Mondială?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noi planuri pentru dezvoltarea Timişoarei şi a judeţului Timiş, de această dată, anunţate de preşedintele Consiliului Judeţean, Călin Dobra.

Acesta a răspuns apelulului făcut de Banca Mondială şi de Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România, care au solicitat o listă cu zece obiectuve majore care să fie finanţate.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Momente de groază pe centura Lugojului, din cauza unui şofer de 74 de ani, care nu a acordat prioritate unui alt autovehicul!

Liderul administraţiei judeţene a creionat imediat această listă de priorităţi, pe care se regăsesc nu doar elemente de infrastructură rutieră sau de transport, ci şi spitale, un stadion nou şi chiar un centru de agreement.

“În urma analizei pe care am făcut-o pot să vă anunț că am propus următoarele obiective, pe care le consider esențiale pentru dezvoltarea Timișoarei și a Județului Timiș și a căror valoare depășește 700 de milioane de euro: Sală Polivalentă, Stadion nou, Terminalul Intermodal, Institutul de Oncologice, Spitalul Regional, Centura Nord-Vest Timișoara, Aqua Park, Extinderea Aeroportului, Drum Eurotrans Timișoara-Moravița, Legătura rutieră dintre A1 și DN69”, anunţă preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra.

Lista cu aceste obiective a fost depusă în cadrul campaniei „Alege prioritățile orașului tău”.

CITEŞTE ŞI: Flăcări uriaşe, pe un drum judeţean! O maşină a luat foc în mers!

Un aspect foarte important este cetățenii vor avea un rol important în continuare deoarece vor fi implicați în ierarhizarea acestor proiecte.

Chestionarul poate fi completat  până în 22 martie 2019, la adresa: https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk.

Întregul proces de selecție va fi gestionat de către Banca Mondială și Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România.

 

 

Ultima modificare Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019 14:20

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Brâncuşi, sărbătorit la Timişoara! Ce manifestări vor fi organizate cu această ocazie?

Brâncuşi, sărbătorit la Timişoara! Ce manifestări vor fi organizate cu această ocazie?

În fiecare an, la 19 februarie, se sărbătoreşte Ziua Brâncuşi, sărbătoare națională care amintește de data naşterii marelui sculptor român.

Detalii

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

Deși contestat vehement de mai mulți primari, președintele Consiliului Județean Timiș se declară extrem de mulțumit de proiectul de buget pe 2019!

Detalii

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Este o situaţie fără precedent în judeţul Timiş, unde 46 de localităţi au ajuns sub asediul gunoaielor, după ce firma de salubritate nu a mai golit containerele de aproape o lună.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login