Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vrei să îţi deschizi un business la Bastion sau în Parcul Industrial? CJT te aşteaptă la licitaţie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Veşti bune pentru cei interesaţi de un spaţiu comercial la Bastionul Theresia din Timişoara, sau în Parcul Industrial de pe Calea Torontalului!

Consiliulu Judeţean Timiş organizează licitaţii pentru ocuparea locaţiilor disponibile.

În cazul spațiilor de la Bastion, licitația va fi una cu strigare și se va desfășura în data de 27 iulie 2021, ora 09.00, la sediul Consiliului Județean Timiș, Bd. Revoluției din 1989 nr. 17, prețul de pornire fiind de 21,31 lei/mp/lună la care se adaugă cota legală de TVA.

Tariful pentru utilizarea terenului aferent frontului spațiului este de 14,76 lei/mp/lună la care se adaugă cota legală de TVA.

CITEŞTE ŞI: Focar de pestă porcină la ferma Smithfield din Niţchidorf! Aproape 11.000 de porci vor fi sacrificaţi

Important de menționat este că închirierea spațiilor se va face în limitele regulamentului recent aprobat.

Conform acestuia, spațiile aferente sunt compatibile și pot asigura funcțiuni pentru desfășurarea de evenimente culturale, sociale, expoziționale, servicii și alimentație publică. Sunt interzise activitățile de jocuri de noroc și pariuri în oricare din spațiile situate în Bastion și nu este permisă prepararea în aer liber a tuturor sortimentelor culinare (mici, grătar, frigărui, etc).

De asemenea, regulamentul prevede că programul de funcționare în spațiile exterioare (terase) va fi de până la ora 24:00.

În ceea ce privește Parcul Industrial și Tehnologic Timișoara (PITT), sunt scoase la licitație de concesionare două parcele, de 1437 mp și 3931 mp.

Ședința publică de deschidere a ofertelor se va desfășura în data de 29.07.2021, ora 09.00, la sediul Consiliului Județean Timiș, prețul de pornire fiind de 4 euro/mp/an + TVA.

PITT are în acest moment un grad de ocupare de peste 80%.

Destinația este construcție de hale de producție pentru industriile puțin poluante sau servicii suport (inginerie, arhitectură, proiectare).

Nu se pot construi depozite, care sunt considerate infrastructură industrială.

CITEŞTE ŞI: Atenţie, şoferi! Se închide traficul rutier pe bulevardului Sudului, timp de trei zile

Parcul este situat într-o zonă dinamică, pe Calea Torontalului, la o distanță de 8 km de centrul orașului și la 75 km de punctul de trecere al frontierei de la Cenad.

Aeroportul „Traian Vuia” se află la numai 20 km de locație, iar accesul la calea ferată (Gara de Nord Timișoara) este la 8 km.

Detaliile privind cele două licitații pot fi consultate aici:

Anunț Bastion

Anunț PITT

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login