Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Video: Doliu în rândul pompierilor, după ce un coleg a fost răpus de coronavirus! La ISU Timiş s-a ţinut un moment de reculegere

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pompierii din Timiş s-au adunat astăzi în faţa Inspectoratului, unde au ţinut un moment de reculegere pentru colegul lor, răpus de COVID-19.

Este vorba despre Viorel Dimboi din Cernavodă, care s-a stins din viaţă la vârsta de 48 de ani.

CITEŞTE ŞI: Coronavirusul face încă o victimă, în rândul personalului medical! O infirmieră a murit, după ce a fost confirmată cu COVID-19

Bărbatul a fost confirmat cu coronavirus, iar starea lui s-a agravat în scurt timp, fiind transferat la un spital din Bucureşti.

Aici a murit, iar astăzi, trupul lui neînsufleţit a fost dus acasă, pentru a fi înmormântat, iar colegii lui din toată ţara, au ţinut un moment de reculagere.

“Astăzi, colegul nostru, pompier salvator în cadrul ISU Constanța, va fi adus acasă!

În semn de recunoștință și apreciere, păstrăm un moment de reculegere pentru cel care ne-a fost camarad, prieten și frate!

Drum lin, drag prieten!”, au scris cei de la ISU Timiş, pe pagina lor de facebook.

CITEŞTE ŞI: Crimă cu sânge rece! O femeie şi-a ucis propriul copil, cu un cuţit de bucătărie

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login