Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vestea mult aşteptată! Începe lărgirea la patru benzi a drumului spre Moşniţa

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

30 de milioane de lei, lucrări care se vor derula pe o perioadă de 9 luni şi 4 kilometri de drum lărgit la patru benzi.

Acestea sunt coordonatele unuia dintre cele mai aşteptate proiecte din Timişoara: lărgirea şoselei care duce către Buziaş.

“Traficul este infernal pe acest drum. Îl ştim cu toţii, am suportat criticile pe care le-am primit ed-a lungul timpului, pentru că, până la urmă, le-am considerat constructive”, spune preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, care vine şi cu o veste bună.

CITEŞTE ŞI: Bătaie de joc, la adresa persoanelor carantinate din Timişoara! Autorităţile fac ping-pong cu oamenii izolaţi

După îndelungi aşteptări şi amânări, lucrările pot începe.

Contestaţia depusă de unul dintre constructori, după atribuirea contractului, a fost rezolvată în instanţă.

“În sfârşit vom avea constructor pe acest tronson de drum foarte important, Timişoara-Moşniţa. Vom reuşi să lărgim drumul la patru benzi, aşa cum spuneam. Am primit decizia Curții de Apel și avem câștig de cauză în ceea ce înseamnă decizia care s-a dat la nivelul consiliului județean ca și câștigător. În momentul în care va fi înaintată oficial această decizie, vom putea semna contractul pentru realizarea acestui tronson de drum, care va fi lărgit la patru benzi”, a mai spus Dobra.

Lucrările prevăd lărgirea la patru benzi a unui sector de drum de 4,1 kilometri, dar şi amenajarea de piste de biciclişti, trotuare, canale de scurgere a apei pluviale, pe ambele părţi şi sensuri giratorii.

Întregul tronson va fi iluminat, vor fi plantaţi peste 1.000 de arbori şi vor fi amenajate accesele către drumurile laterale.

De asemenea, proiectul prevede amenjarea de staţii pentru mijloacele de transport în comun, dar şi a unor alveole pentru staţionarea autoturismelor.

CITEŞTE ŞI: Artista timișoreană, Marieta Pamfil, s-a stins din viață! A fost unul dintre colaboratorii apropiați ai Muzeului Național al Banatului

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login