Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vești bune! Au reînceput lucrările la Spitalul de Copii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Luna decembrie vine cu vești bune la Timișoara! În plină iarnă, se reiau lucrările la noul corp de clădire al Spitalului de Copii.

Primăria Timișoara a ajuns la un acord cu firma Sulfatim, cea cere a girat pentru lucrarea începută de firma PROMPT, astfel că astăzi s-a dat startul pentru noua organizare de șantier.

Zilele acestea macaralele vor începe să se miște la Spitalul de Copii. Nu se știe când lucrarea va fi finalizată, dar mai este mult de lucru. Până acum, s-au făcut lucrări doar în proporție de aproximativ 25%.

“De astăzi s-au reluat lucrările la Spitalul de Copii. Am semnat ieri actul adițional la contractual inițial, cu firma Sulfatim, și din această postură firma s-a angajat să ducă lucrurile începute de PROMPT, la bun sfârșit”, a anunțat primarul Nicolae Robu.

Ridicarea întregului corp de clădire este estimată la suma de 48,7 milioane de lei, până acum fiind cheltuite 1,3 milioane.
 
Primăria Timișoara solicită, în continuare, sume de bani pentru acest proiect de la Guvern. Până acum, din această sursă au ajuns în în orașul de pe Bega 5 milioane de lei.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login