Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ultimele vești despre fântâna cu lumini și muzică! Când va fi gata?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Nicolae Robu n-a renunțat la ideea construirii unui sistem de spectacole cu apă, lumini și muzică, în ciuda faptului că a aflat că pe Bega nu poate fi realizat un astfel de obiectiv. Acesta a decis ca așa-zisa fântână, similară cu cele din Las Vegas, să se facă în Parcul Botanic. Astăzi, acesta a oferit noi informații cu privire la termenul final de realizare a investiției.

Practic, fântâna cu lumini și muzică ar trebui să fie gata anul următor.

„În această locație, Parcul Botanic,  am aprobat tema de proiectare și se va realiza rapid studiul de fezabilitate, și vom scoate la licitație execuția, astfel ca în 2017 să puteam avea și acest sistem care va atrage turiști și care ne va bucura pe noi, pe timișoreni. Vor fi oferite acolo spectacole deosebite”, a anunțat Robu.

Conform primarului, dimensiunea bazinului ce se va construi în Parcul Botanic va avea 60m / 30m.

 

 

Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2016 18:08

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login