Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ultima veste despre ridicarea parcării supraetajate din zona centrală

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a oferit noi informații cu privire la construirea parcării supraetajate din zona Punctele Cardinale. Veștile sunt bune!

Municipalitatea a început negocierile propriu-zise cu Universitatea de Vest, proprietara terenului de pe strada Oituz, unde ar urma să fie ridicată construcția.

Se vorbește de ani de zile de construirea parcării supraetajate pe terenul deținut în prezent de Universitatea de Vest din Timișoara. Instituția de învățământ este dispusă să dea la schimb locația, dar așteaptă o ofertă bună din partea Primăriei Timișoara. Până acum s-au purtat discuții și fiecare parte a făcut o evaluare a proprietății. A avut loc și prima etapă de negociere între Primărie și Universitate.

“S-a pornit negocierea în Comisia de Negociere cu Terții. Noi am tot purtat discuții informale și pe baza lor s-a dat drumul la procedurile oficiale.  S-a terminat evaluarea. Fiecare parte își are propriile cifre și acum cu ele a început negocierea. O primă rundă de discuții a avut loc. Următoarea rundă va avea loc săptămâna viitoare. Sper sa finalizăm în acest an negocierea, să facem schimbul, și imediat să dăm drumul licitației”, a anunțat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Municipalitatea are în vedere găsirea unui investitor privat pentru realizarea investiției.

Din informațiile deținute de noi se pare că Universitatea de Vest ar fi interesată să dea terenul de la intersecția Oituz cu Popa Șapcă în schimbul campusului Liceului CFR.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login