Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Se vinde o parte din fostul Liceu de Arte!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 Proprietarii clădirii în care în trecut a funcționat Liceul de Arte au scos imobilul la vânzare. Aceștia au făcut o propunere Primăriei Timișoara în vederea achiziționării unei părți din complexul de clădiri. Cu toate acestea, aleșii locali au spus „pas” invitației.


În ședința de Consiliu Local ce a avut loc astăzi, aleșii au fost invitați să voteze neexercitarea dreptului de preemţiune la intenţia de înstrăinare a două imobile situate în zona centrală a oraşului la adresele C.D. Loga nr.3 şi Bd. Mihai Eminescu nr 2. Prețul propus de proprietari - 5.000.000 de euro - a  fost considerat mult prea mare de aparatul primăriei.

„Clădirea ar fi interesant gratuit, dar la 5 milioane de euro, nu e interesantă. Clădirea în sine nu e interesantă deloc, interesant e terenul de sub ea, iar aici ar fi timpul să apară ceva, nu un loc lăsat de izbeliște, așa cum e de mulți ani încoace”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Aleșii locali au fost de acord cu poziția primarului, având în vedere faptul că nu s-au arătat interesați de oferta de achiziționare a acestui imobil.

Ultima modificare Marți, 01 Noiembrie 2016 14:34

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login