Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

S-au deschis ghișeele pentru plata impozitelor! Până în 31 martie, timișorenii au reducere

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S-au deschis ghișeele la Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara!

De astăzi se pot plăti toate taxele și impozitele pe 2017, iar cei care achită până la 31 martie vor beneficia și de o reducere de 10%.

Primăria Timișoara a scăzut taxele și impozitele anul acesta! Conform celor stabilite de funcționarii din instituția de pe CD Loga impozitul pe clădiri rezidențiale deținute de persoane fizice a scăzut de la 0,1% din valoarea impozabilă a clădirii, la 0,08%. Mai puțin vor plăti și cei ce dețin clădiri nerezidențiale, căci valoarea taxelor a scăzut de la 0,6%, la 0,02%. Și în ceea ce privește persoanele juridice, veștile sunt bune. Pentru clădiri rezidențiale impozitul a scăzut, la fel ca în cazul persoanelor fizice, de la 0,1%, la 0,08%.

Timișorenii vor plăti mai puțin și pentru obținerea certificatelor de urbanism, a autorizațiilor pentru racordurile de branșament la utilități, pentru autorizație de construcție sau pentru taxele de nomenclatură stradală.

LISTA COMPLETĂ A REDUCERILOR POATE FI VĂZUTĂ MAI JOS!

În plus, de anul acesta, dispar și unele taxe și impozite. Este cazul impozitului pe spectacol care până acum se impozita cu 3% pentru unele activități artistice și cu 5% pentru altele. Și taxa de intrare la zoo va dispărea pentru unele persoane. Vorbim despre persoanele cu dizabilități și despre copii cu vârstă de sub 14 ani.

Ultima modificare Luni, 16 Ianuarie 2017 09:28

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login