Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Revoltător! Soţia viceprimarului Timişoarei, angajată ca dentist, pe un salariu uriaş, în subordinea Primăriei. Cabinetul stomatologic nici nu este funcţional

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Angajările rudelor şi prietenilor au ajuns o obişnuinţă în sistemul public, iar excepţie nu face nici Primăria Timişoara.

Cel mai recent caz este cel al Mihaelei Farkas, nimeni alta decât soţia viceprimarului, Imre Farkas, care ocupă în prezent postul de dentist în cadrul Centrului social de zi pentru persoane aflate în dificultate.

Acest centru face parte din Direcţia de Asistenţă Socială, condusă de Rodica Surducan (ex Cojan) şi aflată în directa subordine a viceprimarului Farkas.

CITEŞTE ŞI: Noi măsuri luate de autorități, la Timișoara, pentru a face față epidemiei de coronavirus! Este nevoie de noi laboratoare de analize

Cu toate acestea, edilul nu vede nicio problemă, ba chiar devine ironic, atunci când este întrebat de jurnaliştii sursadevest.ro, dacă este morală o astfel de angajare.

“A fost organizat concurs. Ea s-a înscris la concurs şi a fost angajată. Nu ştiu dacă a fost ceva ilegal... Dacă e moral?! Păi dacă e să o luăm aşa, noi subvenţionăm şi ajutăm şi şcolile din Timişoara, iar copii mei merg la aceste şcoli”, a spus viceprimarul Timişoarei, Imre Farkaş.

Angajarea ca dentist, în subordinea Primăriei Timişoara, reprezintă pentru Mihaela Farkas, o adevărată gură de oxigen.

Asta în contexul în care, a ajuns să câştige într-o singură lună, cât a câştigat în tot anul 2018 şi de trei ori mai mult decât salariul din 2017.

Conform declaraţiei de avere a viceprimarului Imre Farkas, soţia lui a avut în 2017 venituri cumulate de 2.084 de lei, iar în 2018, de 7.907 lei.

Acum, ca stomatolog în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială, are un salariu de bază de 9.700 de lei, la care se adaugă un spor de risc şi stres de 15%.

De asemenea, beneficiază de vouchere de vacanţă în valoare de 1.450 de lei pe an şi de o indemnizaţie de hrană de 2.080 lei pe an.

CITEŞTE ŞI: VIDEO Un nou val de români, la frontieră! Mii de oameni se întorc în țară

Şi, chiar dacă are un salariu uriaş, soţia lui Farkas nu se omoară cu munca.

Angajată încă din luna noiembrie a anului trecut, nu are nicio activitate în cabinetul stomatologic, pentru că acesta nu are nici dotările necesare, nici autorizaţie de funcţionare.

“În baza de date electronică existentă la nivelul Compartimentului Avize şi Autorizări, din cadrul DSPJ Timiş, nu figurează emisă autorizaţie sanitară de funcţionare pentru cabinet stomatologic la adresa Timişoara, strada Ioan Plavoşin, nr. 21”, transmite DSP Timiş.

 

 

 

Ultima modificare Marți, 17 Martie 2020 17:00

3 comentarii

 • Adi

  Popor de borfasi

  Raportează Adi Miercuri, 25 Martie 2020 10:40 Link la comentariu
 • Anton

  Vreau si eu sa lucrez la statul degeaba. Rusine lui Imi.. e plin de bani, detine niste proptietati imobiliare impresionante in domeniul industial - spatii in spate la Venue. Nu va mai satura Dumnezeu de la furat. Rusine sa va fie...

  Raportează Anton Miercuri, 18 Martie 2020 11:34 Link la comentariu
 • Claudiu V

  Stati ca asta e puțin. Descindeti și la Direcția de Asistență Sociala a Primăriei Timișoara să vedeți cate nereguli sunt.
  Neamuri, rude și alte rubedenii. Achiziții cu firme de casa.

  Raportează Claudiu V Marți, 17 Martie 2020 18:48 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login