Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Rectificare bugetară aprobată de CJ Timiș! Aproape 4 milioane de lei pentru echilibrarea bugetelor și alte 11 pentru Direcția de Asistență Socială

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rectificarea bugetară la nivelul județului, aprobată în trei minute!

CITEȘTE ȘI: Abuzurile şefului de post din Checea! Care este motivul real pentru care a luat o bătaie soră cu moartea?

Consilierii județeni au votat în această dimineață două proiecte, rectificarea bugetară pe anul 2018 și repartizarea sumelor din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2018.

Astăzi am aprobat două proiecte privind rectificarea bugetară. Un prim proiect e legat de bugetul propiu al Consiiului Județean, ținând cont că am primit suma de aproximativ 11 milioane de lei, sumă care a venit cu destinație clară din sume defalcate din TVA, 5,2 milioane de lei spre centrele pentru copii și adulți cu deficiențe și 5,7 milioane de lei pentru persoanele cu handicap. Cel de-al doilea proiect a fost destinat echilibrării bugetelor locale pe anul 2018 având o sumă de 3.990.000 de lei care a fost distribuită în mare parte, în mod egal, autorităților locale tocmai în ideea de a-și închide anul, nefiind o sumă foarte considerabilă”, a declarat președintele CJT, Călin Dobra.

Liderul CJT spune că în momentul de față se pregătește bugetul pentru 2019 și se stabilesc prioritățile de investiții.

CITEȘTE ȘI: Scene şocante într-un cazino din Timişoara! Un bărbat mascat a scos o macetă şi l-a ameninţat pe vânzător cu moartea

Avem destul de mult priorități, lucrăm la bugetul CJ, am început în primă fază întâlnirile cu instituțiile din subordinea și după aceea vom continua cu ceea ce înseamnă implementarea proiectelor pe fonduri europene, unele care deja au fost semnate, unele care sunt în precontractare și vor fi semnate în 2019, domeniul sănătății, învățământul special, infrastructura rutieră. Acestea sunt prioritățile pentru 2019”, a mai spus Dobra.

Ultima modificare Joi, 13 Decembrie 2018 11:02

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login