Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Reacţia Poliţiei Române după apariţia informaţiei cum că dezinfectanţii care trebuiau să ajungă la Spitalul din Lugoj au fost furaţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un transport de dezinfectanţi destinat Spitalului Municipal din Lugoj nu a mai ajuns la unitate sanitară, căreia i s-a transmis că biocidele au fost furate.

Subiectul a ajuns în spaţiul public, fiind confirmat de directorul instituţiei sanitare, care a explicat ce s-a întâmplat.

CITEŞTE ŞI: Ultimul bilanţ al îmbolnăvirilor cu COVID 19! În Timiş nu mai sunt cazuri noi

“Noi am comandat dezinfectanţii, săptămâna trecută, la o firmă din Ilfov, cu care lucrăm de ani de zile şi au fost serioşi. Cum transportul nu a mai ajuns, astăzi am sunat să văd ce se întâmplă. Mi s-a spus că ei au trimis marfa, însă maşina care efectua transportul, şi în care erau şi dezinfectanţii care trebuiau să ajungă la un spital din judeţul Hunedoara, a ar fi fost jefuit”, a declarat managerul Spitalului din Lugoj, Erwin Floroni.

Reprezentanţii Poliţiei Române spun însă că nu este nimic adevărat, iar subiectul este de fapt o ştire falsă.

“Urmare a apariției în spațiul public a informației conform căreia ”o mașină care ducea dezinfectanți la spitalul din Lugoj a fost prădată de hoți pe drum”, pentru o corectă informare a cetățenilor, facem următoarele precizări:

– Din verificările efectuate, până la această oră, de către structurile Poliției Române această informație NU ESTE ADEVĂRATĂ.

– Polițiștii au avut discuții atât cu reprezentanții Spitalului Municipiului Lugoj cât și cu administratorul firmei care ar fi trebuit să furnizeze respectivul dezinfectant, iar ambele părți au negat informațiile apărute în spațiul public.

– În cauză se continuă verificările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de comunicare de informații false”, transmite Poliţia Română.

CITEŞTE ŞI: Sute de profesori din Timiș fac scut în jurul Aurei Danielescu! Îi cer președintelui și ministrului Educației să nu o schimbe din funcția de inspector general

sursa foto: lugojeanul.ro

 

 

 

Ultima modificare Joi, 19 Martie 2020 09:31

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login