Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Timiş se anunţă a fi cel puţin interesantă, pentru că Nistor Geană îşi va relua postul, care între timp a fost ocupat de Mariana Nagy.

Geană a fost dat afară din ALDE, apoi prin ordinul prefectului, a fost înlocuit şi în Consiliul Judeţean,

CITEŞTE ŞI: Peste 4.300 de cereri de înscriere în clasa pregătitoare, în primele două săptămâni, în Timiș!

El a contestat însă această decizie şi a cerut anularea documentului prin care a fost înlăturat din CJT.

În paralel, a cerut şi suspendarea ordinului de prefect, până la judecarea pe fond a cauzei.

Acum, Nistor Geană a înregistrat un prim succes, astfel că de săptămâna viitoare va reveni în postul de consilier judeţean.

“Am câștigat procesul și urmează ca săptamana viitoare să fiu repus în funcție. A fost suspendat ordinul prefectului și este o decizie cu titlu executoriu, până la judecarea pe fond. Deocamdată nu se știe când va fi procesul. Așadar, de luni voi fi din nou consilier județean. Nu știu cine dintre cei doi consilieri va pleca, cel mai probabil doamna Mariana Nagy”, a declarat pentru sursadevest.ro, Nistor Geană.

CITEŞTE ŞI: Mesajul transmis de DNA, după moartea violentă a procurorului Tamaș Schiffbeck

Cel mai probabil acelaşi deznodământ îl va avea şi procesul lui Traian Stancu, şi el înlăturat din ALDE şi implicit din Consiliul Judeţean Timiş.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login