Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Primele decizii ale primarului Dominic Fritz: Ruben Laţcău, viceprimar, iar Dorel Cojan nu mai conduce Poliţia Locală

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Timișoarei a numit un nou şef interimar la Poliţia Locală, condusă de ani buni de Dorel Cojan, care, în acte, era director adjunct.

Până la organizarea unui concurs, instituţia va fi condusă  de Dumitru Domășneanu.

CITEŞTE ŞI: Este oficial! 9 localităţi din Timiş intră în carantină! Rata de infectare este uriaşă

”Am delegat atribuțiile directorului Direcției Poliției Locale. Atribuțiile directorului au fost exercitate, până acum, de directorul adjunct Dorel Cojan și de astăzi aceste atribuții de director, până la sfârșitul anului, vor fi delegate directorului adjunct Dumitru Domășnean. Cred că și acesta este un semnal că, în Timișoara, lucrurile încep să se schimbe. Cred că vom putea avea o perioadă scurtă de tranziție și, după asta, un nou început. Și la Poliția Locală, bineînțeles, vom face cât de repede posibil un concurs deschis pentru conducerea Poliției Locale, așa cum este prevăzut de lege”, a explicat Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

Noul edil al oraşului ştie şi cine va fi viceprimar din partea USR.

Este vorba despre Ruben Lațcău, desemnat în urma discuţiilor cu partenerii din PLUS.

Ruben Lațcău este consilier local, vicepreședinte al filialei USR Timișoara și omul care a coordonat echipele care au redactat programul de guvernare locală, propus timișorenilor din parteaAlianței USR PLUS.

A activat mai bine de 10 ani în industria automotive ca team lider, în poziții de management și este pasionat de politici publice. A coordonat echipe în proiecte de milioane de euro.

De-a lungul parcursului său profesional a studiat cum funcționează administrațiile publice din statele europene cu care a intrat în contact datorită atribuțiilor profesionale și a monitorizat activitatea Primăriei Timișoara.

“Îl susținem pe consilierul Ruben Lațcău pentru poziția de viceprimar. Vreau să le mulțumesc colegilor de la PLUS că au susținut această alegere, tocmai pentru că vrem să avem o administrație care este operațională din prima zi. Ruben Lațcău a coordonat echipele în spatele programului nostru de guvernare locală, este pasionat de politici publice, sunt sigur că va fi un viceprimar extraordinar și va putea din prima zi să intre în pâine și să lucreze pentru Timișoara”, a mai spus Fritz.

CITEŞTE ŞI: Timișoara, aproape de carantină! Dominic Fritz: Trebuie să salvăm cât de multe vieți putem

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login