Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Primarul Robu, cu biciul pe Goia de la RATT

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În sfârșit se iau măsuri în ceea ce privește proasta funcționare a serviciului de transport în comun din Timișoara!

Ioan Goia, directorul RATT, este în real pericol și în fiecare zi trebuie să dea cu subsemnatul în fața primarului Robu. Acesta este obligat să prezinte zilnic, la Primărie, un raport al activității regiei pe care o conduce.

Mijloacele de transport în comun vor fi suplimentate, la orele de vârf, pe traseele cele mai aglomerate. Totul se va întâmpla de luni, iar directorul RATT nu se va mai putea eschiva dacă transportul în comun nu va funcționa la parametrii normali. Asta pentru că el va trebui ca în fiecare dimineață să-i prezinte primarului Nicolae Robu un document cu graficele RATT din ziua precedentă.

“Așa cum am mai declarat în ultimul timp, sunt foarte nemulțumit de modul în care funcționează sistemul de transport în comun în ultima vreme.(…) Am cerut directorului RATT ca, începând de luni să introducă mijloace suplimentare pe traseele cele mai aglomerate, la orele de vârf și să-mi prezinte în fiecare dimineață rapoarte cu graficul după care au circulat mijloacele de transport în comun, pe toate liniile, în ziua anterioară”, a explicat Robu.

Mai mult decât atât. Edilul-șef al Timișoarei spune că nimic nu-I va scăpa din ochi, iar pentru asta le cere ajutorul chiar timișorenilor afectați de proasta funcționare a sistemului de transport în comun.

“Lansez, acum, înscrierea de voluntari care să-mi prezinte poze din interiorul mijloacelor de transport în comun la orele de vârf. Înscrierea se face printr-un mesaj privat către mine, pe Facebook, cu indicarea numelui, prenumelui, vârstei și traseului în cauză”, a mai spus Robu.

Ultima modificare Vineri, 18 Noiembrie 2016 16:14

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login