Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Primăria Timișoara cumpără 500 de coșuri de gunoi stradal din oțel, în valoare de aproape 380.000 de lei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Timișoara va achiziționa și monta pe străzile municipiului 500 de noi coșuri de gunoi din oțel.

Licitația a fost lansată în 16 decembrie, iar astăzi a avut loc deschiderea ofertelor. Două firme s-au arătat interesate, respectiv Urbio Palagio SRL și URBAN MARKET SRL.

Coșurile de gunoi vor avea o capacitate a recipientului/cuvie cuprinsă între 40 și 60 de litri, va fi realizat din tablă de oțel galvanizată la cald, care să confere coșului rezistență crescută la factorii de mediu și vandalism. De asemenea, coșurile vor avea un mecanism în zona inferioară pentru golire rapidă. Modelul de coșuri va putea fi montat atât pe perete cât și pe stâlp.

Noile coșuri vor fi instalate în zonele în care acestea lipsesc de pe arterele principale de circulație, în piețele publice și în stațiile mijloacelor de transport în comun.

Fiecare coș va avea o garanție de 24 de luni, în condiții normale de utilizare.

Valoarea estimată a contractului este de 377.000 de lei (fără TVA)

Valoarea finală a contractului va fi determinată de oferta câștigătoare. Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.

Ultima modificare Joi, 13 Ianuarie 2022 14:22

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login