Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Președintele CJT, Călin Dobra: Nu renunț la ideea demolării stadionului!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra a întărit astăzi ideea demolării actulului stadion.

CITEȘTE ȘI: Trafic blocat pe o șosea din vestul țării! O mașină a ajuns sub un tir

Liderul CJT vrea ca pe aceeași locație să fie construit un nou stadion ultra modern.

Deolarea ar putea începe chiar anul viitor, mai spune Dobra, însă până atunci consilierii județeni au modificat condițiile din contractul cadru de închieiere a acestui obiectiv pentru diferite evenimente.

Astăzi am modificat prin hotărâre de consiliu condițiile din contractul cadru, ținând cont că avem și solicitări pentru organizarea de evenimente culturale și sper ca anul viitor să beneficiem de aceste evenimente până în momentul când îl vom demola. Vreau să anunț foarte clar că nu voi renunța la această idee de a demola actualul stadion și de a construi altul pe locația existentă. Noi am demarat toate procedurile, îmi este greu să vă spun ca și termen, dar sper ca în momentul când vom avea anul viitor contractul de demolare și execuție de anul viitor, din toamnă, să putem intra cu demolarea stadionului”, a spus Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș. 

CITEȘTE ȘI: Fraudă cu fonduri europene! Polițiștii au descins la mai multe adrese din vestul țării

Tariful de închiriere au rămas aceleași. Mai exact, pentru „închirierea ocazională” a stadionului pentru evenimente este de 5.000 lei, fără nocturnă, respectiv 6.000 lei, cu nocturnă. La toate aceste tarife se adaugă TVA, dar și plata utilităților.

Ultima modificare Miercuri, 31 Octombrie 2018 13:56

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login