Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ping-pong cu vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Timiş! Astăzi deblocarea situaţiei a fost amânată din nou

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Se anunţa o zi importantă pentru Consiliul Judeţean Timiş, unde Alin Nica a introdus pe ordinea de zi alegerea celor doi vicepreşedinţi.

Dar, pe ultima sută de metri, preşedintele CJT a revenit asupra subiectului şi a decis să mai amâne proiectul.

CITEŞTE ŞI: Justiția nu este matematică. Justiția este despre oameni și problemele lor

“În urma întâlnirii de astăzi cu Cristian Moș, președintele USR Timiș, am hotărât să mai acord o șansă alianței dintre partidele noastre și să amân alegerea vicepreședinților la Consiliul Județean pentru ca USR Timiș să rezolve problemele semnalate în județ. Nu voi propune și nu vom vota astăzi la Consiliul Județean vicepreședintele PNL, ca să oferim, încă o dată, timp și o mână de ajutor posibililor noștri parteneri care au dificultăți de gestionare a organizațiilor din teritoriu.

Așa cum am declarat în toată această perioadă, îmi doresc un parteneriat stabil, pe termen lung. Noi am dat dovadă de fair-play când am votat în Consiliul Local viceprimarul Alianței USR PLUS, pe domnul Lațcău.

Așteptăm un semn din partea partenerilor noștri de negocieri iar dacă vor reuși să își rezolve problemele din teritoriu, vom convoca ședința de Consiliu pentru alegerea vicepreședinților, USR-PLUS și PNL”, a anunţat Alin Nica, pe facebook.

Şi chiar dacă Nica dă de înţeles că de vină pentru acest blocaj ar fi partenerii de dialog, preşedintele USR spune altceva.

Chiar în plenul CJT, Cristian Moş a spus că era pregătit să voteze cei doi vicepreşedinţi.

A mai anunţat că după acest pas, USR-iştii ar fi votat vineri, cel de-al doilea viceprimar al Timişoarei, propus de PNL.

CITEŞTE ŞI: Noaptea Cercetătorilor, ediţie de pandemie. UVT anunţă evenimente trăsnite, organizate online

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login