Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Operațiunea „UNDA VERDE” continuă, la Timișoara! Ce tronson urmează să fie sincronizat?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Unul dintre cele mai lungi tronsoane din Timișoara a primit undă verde!

Vorbim de partea de drum ce leagă intrarea în oraș din Calea Lipovei până la Punctele Cardinale, aflate în zona centrală. Acum, municipalitatea se pregătește de sincronizarea semafoarelor pe un nou tronson.

Primul tronson care a primit undă verde a fost Simion Bărnuțiu - Take Ionescu. Apoi din sistemul de management al traficului s-au sincronizat semafoarele și pe Bulevardul Liviu Rebreanu, și pe tronsoanele Hotel Continental - Podul Michelangelo și Podul Michelangelo - Spitalul Județean. De astăzi funcționează unda verde și pe tronsonul Calea Lipovei – Punctele Cardinale.

Conform autorităților, o nouă porțiune de drum intră în lucru. Este vorba de Calea Aradului – Piața Mărăști, o zonă extrem de aglomerată.

În aceste condiții zona centrală devine extrem de sufocantă. Totul pentru că traficul de pe arterele ce duc în centru se decongestionează, iar mașinile ajung mult mai repede în zona centrală, pe care, de multe ori, o paralizează.

Ultima modificare Luni, 05 Decembrie 2016 16:50

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login