Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

O nouă clădire pentru Urgențele de la Județean! Va fi realizată cu bani de la Banca Mondială

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Spitalul Județean din Timișoara va avea o clădire nouă pentru Unitatea de Primiri Urgențe.

CITEȘTE ȘI: Acțiune de donare de sânge, inițiată de membrii Corpului Consular din Timișoara!

Ieri, președintele Consiliului Județean, Călin Dobra, s-a întâlnit cu reprezentanții Ministerului Sănătății și ai Spitalului Județean pentru a discuta despre proiectul de construire a unui noi clădiri pentru UPU. 

Viitoarea clădire va beneficia și de serviciile unui heliport. Imobilele urmează să fie interconectate cu clădirea principală a Spitalului Județean pentru un acces facil și un flux medical adaptat ultimelor standarde în materie. Investiția se va realiza cu bani de la Banca Mondială.

 “Întâlnirea a avut ca subiect de discuție proiectul de finanțare derulat de Ministerul Sănătății prin programul Băncii Mondiale în vederea realizării unei clădiri noi pentru Unitatea de Primiri Urgențe. Clădirea urmează să fie construită între Casa Austria, Secția de Ortopedie și amplasamentul viitoarei maternități. Banca Mondială asigură fondurile pentru întregul proiect, inclusiv realizarea Proiectului Tehnic, execuția și asigurarea utilităților (...) Acesta este un nou proiect pe care doresc să îl punem în practică cu atât mai mult cu cât beneficiem de finanțare externă și împreună cu investițiile pe care le avem în prezent la Spitalul Județean, noua maternitate, modernizarea ambulatoriului, a secției de urologie, extinderea secției de mari arși, Institutul Oncogen sau reabilitarea termică a Casei Austria, vor face din Spitalul Județean unul dintre cele mai moderne din țară”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

CITEȘTE ȘI: Un nou scandal în fotbalul din Timişoara, ACS-ul lui Robu dat afară de pe Dan Păltinișanu

Conform celor prezentate în cadrul întâlnirii este în curs de finalizare procedura de semnare a contractului privind serviciile de proiectare, în urmă căreia va fi stabilită valoarea totală a proiectului.

Ultima modificare Miercuri, 25 Iulie 2018 09:09

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login