Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Noi promisiuni pentru timișorenii ce locuiesc pe strada Edgar Quinet

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oamenii ce locuiesc pe strada Edgar Quinet din Timișoara sunt sătuli de promisiunile municipalității.

An de an li se promite ca strada lor va arăta, în sfârșit, decent, dar acest lucru nu se întâmplă. Ei sunt obligați ca la fiecare ploaie să circule prin noroi, și de fiecare dată să aibă probleme cu praful.

Acolo nu am reușit să facem lucrările pentru că apar tot felul de probleme care ne blochează., în final, falimentul firmei care a câștigat licitația”, a explicat primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care anunță că, în curând, se va demara o nouă licitație pentru reabilitarea străzii.

Eu îi înțeleg pe cetățeni, noi am vrut să le îmbunătățim viața, dar a fost ghinion. Vom face o nouă licitație. Nici nu mai pot să fac un angajament. Noi dăm drumul la licitație și sperăm să semnăm un contract cu o firmă serioasă. Lucrările nu sunt nici măcar așa complicate”, a mai punctat Robu.

Confom proiectului inițial, în zonă trebuia să se asfalteze 430 m de carosabil, să se refacă trotuarele și să se extindă rețeaua de canalizare, căci, la momentul de față, nu exista pe toată strada. De asemenea, pe un teren viran plin de ambrozie amplasat în zonă, Primăria a promis că va amenaja un parc.

Ultima modificare Vineri, 13 Ianuarie 2017 15:40

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login