Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Nasleu, dat afară din funcţia de director al SC Pieţe! Primarul şi-a dus planul la îndeplinire

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aşa cum a anunţat imediat după incendiul din Piaţa 700, primarul Timişoarei a propus demiterea lui Ionuţ Nasleu din funcţia de director.

Propunerea a ajuns pe masa Consiliului de Administraţie, care astăzi a aprobat-o.

Fostul consilier personal al primarului precedent și baron peste piețele din Timișoara a dus, în doar doi ani, o societate profitabilă la pierderi financiare de 4,2 milioane de lei, cu dispariții misterioase din gestiune și resurse publice folosite în beneficiu personal”, a scris, în urmă cu pţin timp, Dominic Fritz, pe pagina lui de facebook.

CITEŞTE ŞI: Aproape 20.000 de morţi, de la debutul pandemiei de coronavirus în ţara noastră

Primarul spune că a cerut şi Corpului de Control să facă verificări, în actele contabile ale SC Pieţe SA.

Reacţia lui Nasleu nu a întârziat să apară.

El a postat pe facebook, un text în care îl acuză pe Fritz de abuz.

“În sfârșit, primarul Dominic Samuiel Fritz și-a realizat singurul său mare proiect, poate singurul din mandatul său: demiterea mea de la conducerea SC Piețe SA.
Sper că, prin demiterea mea abuzivă dorită cu ardoare de Samuiel Fritz, să fie un beneficiu pentru societatea Piețe și să înceapă în sfârșit investițiile cerute de mine Primăriei prin zecile de adrese. În plus, vreau să văd că Samuiel Fritz își îndeplinește promisiunea dată comercianților pe când era în campanie electorală: să înjumătățească chiriile celor care sunt în contract cu Piețe SA!
Totodată, sper ca această hărțuire mediatică, generată de dl Fritz prin telefoane la diverse redacții de presă, să înceteze. Nu mai sunt persoană publică, nu mai sunt nici om politic, nu mai reprezint nicio miză pentru nimeni, așa că vreau să fiu lăsat în pace atât eu, cât și familia și apropiații mei. Tocmai de aceea, aceasta va fi ultima mea comunicare pe această temă”, a scris Nasleu.

CITEŞTE ŞI: Contracte reziliate de primarul Dominic Fritz, pentru nerespectarea termenelor de execuție! Au fost depășite cu aproape trei ani

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login