Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Locuri noi de parcare, trotuare moderne şi carosabil reabilitat! Lucrări importante, pe un bulevard din Timişoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timp de 10 luni, unul dintre bulevardele Timişoarei va fi în şantier, iar la finalizarea lucrărilor, zona va arăta cu totul altfel.

Bulevardul Sudului, va fi reabilitat, trotuarele actuale vor fi demolate şi amenajate altele noi, însă nu vor fi uitate nici locurile de parcare.

CITEŞTE ŞI: Anunţ de ultimă oră! Masca este obligatorie în centrul Timişoarei! Vezi aici ce alte măsuri au fost adoptate, pentru judeţul Timiş

Lucrările încep mâine, şi odată cu ele, traficul rutier va fi restricţionat, până pe data de 20 decembrie.

Primele lucrări sunt cele de modernizare a rețelelor edilitare: alimentare cu apă, conducte de canalizare, rețea de contact pentru troleibuze, canalizație subterană pentru rețele de telecomunicații, iluminat public.

În vederea realizării proiectului de extindere și modernizare a bd. Sudului, se va proceda la închiderea circulației auto pe bd. Sudului, pe tronsonul cuprins între bd. L. Rebreanu și str. Oglinzilor din data de 18.08.2020 până în data de 20.12.2020 în intervalul orar 09,00-17,00 în vederea realizării lucrărilor de excavație rețea de canalizare și alimentare cu apã, canalizație tehnicã,  demolare trotuare existente, execuție parte carosabilã și locuri de parcare”, anunţă Primăria Timişoara.

Se va putea circula, doar între orele 17:00 şi 09:00.

La finalul lucrărilor, bulevardul Sudului va avea patru benzi de circulaţie, piste pentru biciclete, dar şi spaţii verzi.

Valoarea contractului este de 9.099.289 lei, fără TVA, iar firma care a câştigat licitaţia este  SC PORR CONSTRUCT  SRL.

CITEŞTE ŞI: Voichiţa Lăzureanu vrea să facă Timişoara frumoasă şi sănătoasă. Şi-a depus cadidatura la Primărie

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login