Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Drumul care face legătura între Iohanisfeld și Ivanda a văzut asfaltul! Astăzi a fost recepționată lucrarea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Județean Timiș a finalizat modernizarea unui nou drum județean, care asigură legătura între localitățile Iohanisfeld și Ivanda. 

CITEȘTE ȘI: Tramvaie blocate în Timişoara, în urma unui accident! Cum s-a petrecut totul?

Drumul face legătura și cu DN 58B, și are o lungime de 6,7 km. Proiectul de asfaltare a drumului județean a cuprins mai multe categorii de lucrări, printre care lucrări de terasamente și structură rutieră, lucrări la podețe, lucrări pentru asigurarea scurgerii apelor și evacuarea apelor de suprafață (șanțuri de pământ), amenajarea intersecțiilor cu drumurile laterale și semnalizare rutieră (borne indicatoare kilometrice, indicatoare de circulație montate pe stâlpi, marcaje rutiere).

Drumul leagă două unități administrative, Giulvăz și Otelec. Investiția a fost realizată din banii Consiliului Județean, un tronson de 6,7 km și o valoare de aproximativ 8,2 milioane de lei cu TVA inclus. Rolul acestui drum este important pentru că leagă drumul național de Ivanda și comuna Giulvăz. Durata lucrărilor a fost de aproximativ 7 luni, mult mai puțin decât durata din contract. Este pentru prima dată când acest tronson de drum vede asflatul, a fost la nivel de drum pietruit”, a declarat președintele CJT, Călin Dobra.

drum 5 1

S-a făcut un drum foarte bun, a fost până acum drum de țară, pământ bătut și o bucată pietruit, nu tot. Acum e foarte bun pentru cetățeni, pentru agricultori, pentru transporturi, pentru cei care fac naveta la Timișoara, ne ajută foarte mult. S-a scurtat drumul cu cel puțin 12 km. Acum facem apel la CJT să preia și o bucată de drum de 4 km care face legătura cu Sânmartinu Sârbesc, pentru că ar scurta drumul cu încă 6 km, ar veni 30 de km de drum de la Iohanesfiel la Timișoara, în loc de 46 km”, spune Vasile Pascu, primarul comunei Otelec.

drum 3 1

E un drum foarte util pentru localitatea Ivanda, localitate aparținătoare de comuna noastră, întrucât scurtează drumul spre Serbia și de asemenea este util și pentru agricultorii din zonă. Ne bucurăm că am reușit împreună cu Consiliului Județean să modernizăm acest drum și să arate cum arată acum”, a declarat Florentin Cristeți, primarul comunei Giulvăz.

Drumul are o ganație de 48 de luni.

drum 1

drum 2 1

drum 6 1

Ultima modificare Miercuri, 11 Iulie 2018 09:42

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Probleme la una dintre cele mai aşteptate investiţii din Timiş! Lucrările, blocate de o contestaţie

Probleme la una dintre cele mai aşteptate investiţii din Timiş! Lucrările, blocate de o contestaţie

Un proiect de aproape 15 milioane de euro, finanţat din fonduri europene, este blocat din cauza unei contestaţii.

Detalii

Consilierul local, Adrian Orza, invită președinții de cartier la dezbaterea legată de Proiectul de Buget al Timișoarei!

Consilierul local, Adrian Orza, invită președinții de cartier la dezbaterea legată de Proiectul de Buget al Timișoarei!

Fostul fostul viceprimar al Timișoarei, Adrian Orza îi invită pe toți președinții de cartier la dezbaterea legată de Proiectul de Buget al Timișoarei pe anul 2019.

Detalii

Primul bazin de înot, construit de Consiliul Județean va fi la Jimbolia! Când încep lucrările?

Primul bazin de înot, construit de Consiliul Județean va fi la Jimbolia! Când încep lucrările?

Consiliul Județean demarează procedurile pentru construirea de bazine de înot didactice.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login